måndag 28 januari 2013

Pizza m/halloumibotten

Har lagt upp det här pizzareceptet tidigare men det är så gott att det är värt ett inlägg igen. Ett hett tips för alla som snålar med kolhydrater och för alla andra med för den delen. Det är så bra att till och med italienaren gillar det.

Pizza för 2
4 dl riven halloumi
1 dl grädde
2 ägg
1 tsk salt
4 msk pofiber (finns på glutenfria hyllan)

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Låt svälla i 10 minuter. Smeta ut på ett bakplåtspapper och skjutsa in i ugnen på 250 grader ca 10 min. Ta ut och ha på allt som du har lust att ha på pizzan. Jag hade i samma ordning; tomatpure, riven ost, strimlad purjolök, en skivad tomat, 4 champinjoner, lite rökt skinka och lite färsk timjan. In i ugnen igen men dra ner till 200 grader. Grädda tills den ser fin ut. Ca 15 minuter.

Enjoy!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar